Boy Eats Girl - 3.5

Egy újabb bugyuta "b" kategóriás zombis horrorfilm, ami sok szart látott merevlemezemen vendégeskedett már hónapok ( ha nem évek ) óta. A történetből sejlik hogy delikvensünk vígjáték / horror kategóriában indul, a borítóból pedig látszik hogy - mint ahogy a keményvonalas szar diák is teszi - a kettes érdemjeggyel is bőven megelégszik.

Egy hagyományos amerikai középiskolában ismerjük meg hőseinket, Jessica-t, Nathan-t, és a többi említésre sem méltó szereplőt, akik a gondtalan diák években élik át a mindennap igazán húsbavágó kérdéseit, mint például kivel menjenek a bálba, valamint Jessica és Nathan vajon tényleg egy pár? Nos mialatt ezekre a tök érdektelen kérdésekre keressük a választ, Nathan egy félreérthető helyzetben találja Jessica-t az egyik szarfészek évfolyamtársával az autójában, miközben a lány feje éppen a srác ágyékánál van. Nyilván szegény Jessica ártatlan mint a nátha, Nathan belehajszolja magát a félreértésbe, és a szerelmi csalódást orvoslására felakasztás formájában találja meg a választ.

Szerencsére Nathan anyja résen van, és egy kis voodoo szarsággal visszahozza fiát az életbe, némi mellékhatással, Nathan zombi. A történet innentől kikövetkeztethető; az éhség felülkerekedik egy ponton, Nathan megharap valakit, aki mégvalakit megharap, másnap reggel pedig a kibaszott világvége közepén találják magukat a kertvárosi tinik.

Pozitívumként meg lehet említeni a zombik játékát, ami valójában egész jó, van vér és darabolás bőven, horror/komédiához képest és mindenképpen ide sorolható még a dögös fiatal nők jelenléte, akikkel nem nehéz feldobni egy ilyen filmet. Olcsó, de ez van vágod. A borzasztó jeleneteket segít átvészelni egy-egy kivillanó dekoltázs.

A nevenincs tinisztár jelölt színészeink egészen jól játszanak, bár tegyük hozzá hogy nem kell nagy tehetség a fintorgó/sikítózó/meneküléshez, de ebben legalább nem tévedtek. Szummázva a dolgot a 2005-ös nagyon egyszerű ír tiniknek szánt produkció legjobb esetben is mindössze egyszernézős, és akkor is csak inkább egy unaloműzőnek felel meg, önfeledt szórakozást nem nyújt.