Underground - 3.6

Underground, vagyis Földalatti, a torrent oldalak egyik névtelen senkije, a filmipar erőszaktevője és a befejezetlen szar filmek iskolapéldája. Nem vettem a fáradtságot sem előzetes megtekintésére, sem utánaolvasásra, sem pedig imdb-re, így hát teljesen gyanútlanul ültem neki a filmnek.

Egy igénytelen földalatti katonai létesítmény belsejében vagyunk, kísérleteket és a szokásos szarságokat kavargatják éppen, az alapján hogy hány filmben történik ugyanez, kezd az a gyanúm támadni hogy minden második pincében ez történik, persze valami balul sül el a már említett pincében, ezért mutáns tininindja teknőcök helyett zombik lepték el a modernizált pincét. Minden intézkedés ellenére nem sikerül normalizálni a helyzetet, így a létesítmény egy elfelejtett időzített bombává változik a két éves szakadék alatt ahol történetünk folytatódik.

Természetesen a vegyi húslevesgyár mellett egy szórakozóhely nyílt, ahol megismerjük főszereplőinket akik egy átmulatott este után rossz irányba távoznak, és a zombik között találják magukat. Ha leszámítjuk a valoszínűség okozta gyötrelmes gondolatokat a történet kapcsán, nem is lenne rossz. Készültek már sikeres filmek ennél rosszabb alapra is. A karakterek és a kidolgozottság már inkább probléma, jellemtelen szereplőink egy balhé során egymás mellé verődnek és bezárják magukat a létesítménybe, ahonnan aztán az egyetlen kiút ha keresztülmennek az egészen. Innen mindenki kitalálja a folytatást. Az összes nő csinos és nagymellű, a sötét környezetben ez ugyan nem látszik annyiszor hogy jobbá tegye a filmet, a párbeszédek / cselekmények pedig esetlenek.

A filmen végig érezni lehet a "félkész" állapotot, mintha nem lett volna megvágva, vagy átfésülve a film a közönség számára, nem félelmes, nem parás, egyszerűen csak szagtalan. Ugorjatok a következőre.