The Book of Zombie - 3.3

Nagyon régóta szemeztem a filmmel az IMDB-n, a borító teljesen jó, és nekem cím is tetszik, több nem is kell, viszont sehol nem tudtam fellelni a produkciót, pedig nem tartom magam elveszett embernek ha internetes keresgélésről van szó. Végül is csak horogra akadt és neki is álltam a kínszenvedésekkel teli egy órás filmnek.

A történetben semmi pláne nincs, egy kétfős családi vacsora kellős közepén találjuk magunkat ahol a csinos feleség és férje szurkálódva vitatják meg az élet nagy dolgait, amikor is becsönget két mormon hittérítő, hogy fényt vigyen nyomorult főhőseink szánalmas életébe, ahogy arra minden vallás hivatott. Mondanom sem kell hogy David udvariasan elküldi őket a picsába, de néhány másodperc múlva újra szól a csengő, és a mosolygó mormonok már vérszomjas zombikká változtak.

A történet innentől kezdve teljesen kiszámítható, és borzasztóan unalmas is. Van néhány mókásnak szánt párbeszéd, néha-néha felvillan egy kis színészi munka, de ennyi az egész, semmi maradandó, semmi említésre méltó, még az is nehezemre esik hogy egyáltalán néhány mondatban összefoglaljam mi a faszról is szól az egész. A főhőseinkhez mint ahogy lenni szokott újabb főhősök csatlakoznak, a banda pedig egy kocsmában talál menedéket, ahol sarokba szorulva több sikertelen kitörés után egy végső csatában mérkőznek meg a mormon zombihadsereggel.

Persze nem szabad elfelejteni hogy ez itt egy komédia és felesleges a sárba tiporni a hiányosságok miatt, hiszen nyilvánvalóan egy könnyed kis olcsó filmről van szó, ám ezzel együtt sem ajánlanám senkinek a filmek.