Colin - 3.3

Colin nem egy hősies túlélő, aki hetekig harcolt a zombikkal, aztán mártirként még beintett a halálnak hogy harapott sebek tucatjaival a testén magával rántson 5-6 élőhalottat a film utolsó jelenetében.

Nem, Colin átlagos embernek mondható. Amikor megismerjük, már megharapták és a hangokból itélve a világvége első hullámai söpörnek végig london utcáin. Mint innentől kezdve tudni lehet, Colin nem abban fog segédkezni hogy újranépesítse az emberiséget a porontyaival miután megtisztították a világot a járkálóktól, sokkal inkább az ő szemén keresztül kisérhetjük végig milyen is amikor a rémült túlélők lépten nyomon arcba vágnak egy feszítővassal, amikor mi zombik csak békésen cammogunk a bringasávban. Persze nem ilyen mókás a történet, amiről azt hiszem ennyi elég is.

Életképes a sztori és mondhatni eredeti is, azonban maga a film kivitelezése pocsék. A filmet mintha egy telefonos kamerán keresztül vették volna fel, állandóak a remegú rázkódó közeli jelenetek, semmit nem lehet látni, és még ha erre ráerőltet a félhomány is akkor tényleg olyan mintha a nagy büdös semmit figyelnénk néhány zombi morgással fűszerezve. A fent emlitett dolog elveszi a kedvét a nézőnek, ennél fogva nem lesz félelmetes, nem jönnek át a drámainak szánt képsorok, a párbeszédekről pedig annyit, hogy nincsenek. Kis túlzással ahogy elkezdődik és látszik a gettó minőség a jelenetekben meg a "zseniális" operatőri munka, már várod is a film végét. Ami beszélgetés összesen lefolyt a filmben ahhoz még feliratot készíteni is teljesen felesleges. A színészi munkáról nem tudom mit lehetne mondani, pontosan ennyit.