Dead Heist - 3.1

Előre leszögezném, én nem vagyok rasszista, de hogy ebben a filmben túl sok boxos képű nigger van az egyszer biztos. Trehány imdb pontszám, rossz kommentek, valamiért mégis arra vetemedtem hogy megnézzem a filmet. Egy élmény volt.

Történetünk az utcán játszódik a kistílű fekák között, akiknek egyetlen vágyuk hogy valahogy kiugorjanak a gettóból és új életet kezdjenek, ehhez meg is van a tervük, egy bankrablás. A négy fős csapat részletesen meg is tervezi a rablást, tulajdonképpen annyi a terv hogy bemennek négy picsa nagy puskával és kijönnek a pénzzel, de ezen nem akadtam fenn. A bankrabláshoz a fegyvereket a helyi fekakirálytól lízingelik, aki cserébe berak még egy embert a csapatba, aki több helyen is kilóg. Egyrészt nem segg hülye, másrészt nem feka.

A problémám annyi volt az egésszel, hogy a 40. percig semmi nem utalt arra hogy itt lesznek zombik, vagy bármi ijesztő, tekintve hogy a film 72 perces ez több mint baj. 

A horror kategóriába minden bizonnyal véletlenül bekerült produkcióban aztán szépen lassan elhalnak az emberek, míg végül a zárójelenetben egy rendőrnő, az említett nemfeka hústorony és egy véletlenül odacsapódott sötét igazságosztó kormánykatona pisztolyokkal és késekkel lemészárol pár száz zombit. Az egész jelenet a régi Power Rangers verekedős jelenetekhez hasonlított, amikor is a főhős egy ötven fős bandával úgy verekedett meg, hogy egyet ütött, addig a többiek a háttérben ugráltak hogy legyen valami látvány is. Sajnos itt ez már annyira nem volt jópofa, inkább siralmas. A zombik nem érdemelnek különösebb ismertetést, túl nagy szerepet sem kaptak, tulajdonképpen a boxzsák szerepet kapták a filmben, amint feltűnik egy a képernyőn már repül is felé a golyó. Azt hiszem semmit nem veszít az ember, ha kihagyja a filmet.