A terror temetője - Cemetery of Terror - 1.7

A film nem mai, nem is tudom már hogy futottam bele, de megtörtént, nincs mit tenni. Ahogy elkezdem, azonnal beütnek a 90'-es évek filmjeinek elbaszott hanghatásai, amitől a mai emberek fejvesztve kapcsolják át a tévét, szerencsére a technika adta lehetőségeket kihasználva gyorsan át is tekertem a legidegesítőbb részeket. A film egy halott körül mozog, akit egykor Devlon-nak hívtak. 

Szegény Devlon annyira összebulizott az ördöggel, hogy zombivá vált és megölt 17 embert, az egykori orvosa fél tőle mint a tűztől, ezért elrendeli hogy égessék el a holttestét, de amilyen szar napja van, ez nem sikerül, mert néhány bulizni vágyó fiatal ellopja a holttestet a hullaházból, hogy azt feltámasszák. Na most a dolog nem ilyen egyszerű, mert mint kiderül, a feltámasztáshoz kell Devlon Fekete könyve is...hopp, az is a fiataloknál van. Véletlenül a buli helyszínének pont Devlon elhagyatott házát szemelték ki maguknak, a könyv megtalálása innentől már gyerekjáték volt. Devlont néhány passzus felolvasásával lehet feltámasztani, a temetőben, de persze véletlenül ezt is eltalálják a filmben. Az egész sztori idáig hihető lenne, ha a fiatalok célzottan keresnék Devlon-t meg a szarát, de mivel fogalmuk sincs hogy ki ő, és hogy a könyv egyáltalán hozzá tartozik, azt kell mondjam, hogy annak az esélye, hogy ez így összejön egy részeges péntek estén, annyi mint hogy holnap megnyerem a lottót. Tekintve hogy nem lottózok, ez elég kevés. Devlon feltámad, elkezdi a gyilokot, de mivel a film öreg, a jelenetek sem hozzák lázba a mai látványos belezésekhez szokott közönséget. 

Ahogy az már kiderülhetett, a film csak nyomokban tartalmaz zombikat, tulajdonképpen egy darab zombit, a film vége felé, és az odáig vezető út is döcögős.

A sztori, a párbeszédek, ahogy fodrozódik az egész film az nagyon gyenge és unalmas. Kihagyandó még a horror kedvelők számára is. Csak az elvetemült zombibuzik szánják rá a másfél  órát.