Mansion of the Living Dead - 2.9

Az 1975-ös Let Sleeping Corpses Lie c. brit filmcsoda után ugrottam 10 évet előre, és egy másik film örömeibe vetettem magam. Rendesen kikerekedett a szemem, amikor a film leírását olvastam...

"Négy, buja pincérnő érkezik vakációra a Kanári-szigetekre, ahol hamarosan átadják magukat a maszturb*lás örömeinek, leszbikus vágyaiknak. Ám a végső perverziók csak ezután következnek, amikor a közeli, 17. századi kolostorból zombi szerzetesek jönnek elő, hogy forró, női testekkel csillapítsák vágyaikat." 

Az igen.

Hát, bevezetőnek szerintem bőven elég is ennyi, kezdjük a filmet. 4.6os imdb osztályzat, csak túlélem valahogy. A film, olyan mint amilyet a bevezető sejtet. Négy leszbikus nő, egy elhagyatott szállodában, bár minden szoba foglalt, egy árva lelket nem látnak az egész szálloda területén, aminek azért kicsit utána is járhatnának, de le van szarva. Ahogy a szobájukba érnek, kezdődik is a műsör. Őszintén szólva még kicsit én is meglepődtem az egészen komoly jelenetektől és a sok 69-estől. A helyzet az hogy a film egy korabeli pornófilmnek is beillene, sokkal inkább mint horrorfilmnek, pláne zombisnak. Megpróbáltam ezen túltenni magam, és kerestem az ijesztő momentumokat a filmben, de a nők finoman szólva is túlburjánzott intim szőrzetét leszámítva nem találtam ilyet.

Két leszbi jelenet között jönnek a csuklyás élőhalottak, akik aztán elhurcolják a nőket, hogy magukévá tegyék őket. Aztán ahogy ez meg van, nőtől függően egy kis szado után mehet is amerre akar. A komolyabb sokkot az okozta hogy a nő a filmen néha még élvezte is, hogy egy csuklyás rothadó aszalék liheg felette, miközben a többi aszalék körülötte kántál és prédikál. Beteg. Azért megnézném magamnak azt aki ezt a filmet szabadjára engedte, biztos nem volt százas.

Mint ahogy az kiderült, nem félelmetes a film, inkább beteg, szemöldökráncoló. Ennek megfelelően, nem is nagyon tudom ajánlani senkinek, sem az adult filmek szerelmeseinek, sem a horroroknak,  film a kettő között mozgó hibrid ami határozottan szar.