Zombie honeymoon - 5.2

Cím alapján egy újabb idióta vígjátékkal állunk szemben, ahol előzetes tippem szerint majd végignézhetjük két zombivá alakult szerelmes nászútját. Hatalmas szerencsére nem erről van szó.
A film valójában egy zombi-dráma-horror keverék, úgy 1:2:1 arányban. Egy frissen megesküdött fiatal párt ismerhetünk meg, az életük nagyon is rendben van, boldogok, szerelmesek, felszabadultak, és a nászútjukat töltik. A gondtalan tengerparton lazulás közben viszont történik valami, egy torzszülött ember sétál ki a vízból, és telibehányja  Danny-t, aki férjet. Főhősünk rosszul lesz, kórházba kerül, aztán meghal majdnem 10 percre. Csodával határos módon azonban felkel, látszólag semmi baja, teljesen jól van és a házaspárnak lassan sikerül leküzdenie a sokkot amit az események okoztak, de Danny-vel valami történik. Hámlik a bőre, agresszívebb és vegetáriánus létére megutálja a zöldséget. Később hús iránti vágya annyira elhatalmasodik, hogy embereket öl és esz meg.

A történet másik pólusa Denise, a vad, fékezhetetlen, de férje mellett végsőkig kitartó feleség. Aggódva figyeli a változásokat amiken Danny végigmegy, az első brutális gyilkosságok után pedig komoly dilemmával küszködik hogy elszaladjon a picsába inkább, de marad, falaz férjének még a rendőrséggel szemben is, egészen addig amíg Danny teljesen elveszíti személyiségét, és mind külsőleg, mind belsőleg zombivá változik.

A film üzenete hogy Love>Life, ezen lehet filozofálni vagy vitázni, mindenesetre most ezt nem teszem meg. Végeredményben egy egyszer nézős drámát kaptunk,a maga módján a film teljesen rendben van, az én megfeketedett eltorzult filmes ízlésem nem annyira tudta értékelni, de ettől még lehet hogy másnak tetszeni fog. Egy unalmas hétköznap délutánon megnézhető, van benne vér és darabolás, őrület, sírás és feszültség.